Overfladebehandling

Overfladebehandling

Med en overfladebehandling hos Sonne’s Gulventreprise giver du dit gulv en flot og pæn overflade. En overfladebehandling er samtidig også med til at gøre din rengøring let at vedligeholde.

Vi har et tæt samarbejde med de førende producenter af behandlingsmidler, hvor vi sætter høje standarder og krav for de produkter, vi anvender til en overfladebehandling. Vi kan tilbyde et af landets mest attraktive priser på de forskellige overfladebehandlinger. Det gælder, uanset om du ønsker en mat-, højglans-, olie- eller sæbebehandling af dit trægulv.

Lakering af gulve nær København

En gulvlakering er en af de mest anvendte overfladebehandlinger. En gulvlakering er med til at give overfladen en mere robust og fin overflade, der mindsker risikoen for at ridser og væsker kan trænge igennem til trægulvet. Dermed opnår du også en mere slidstærk løsning, der får dit gulv til at virke skinnende og pænt i mange år frem.

Vi ser en tendens til, at de fleste vælger en lakering, der er mat. Det kan skyldes, at det giver dit gulv den mest naturlige udstråling, da det ikke skinner på samme måde som højglans. Det gør også, at der ikke vil komme genskin fra gulvet, når sollyset rammer det behandlede trægulv. Den matte lak kan både fås som klar og hvid lak. Den hvide lak kan blandt gøre træet mere lyst, hvis det f.eks. er eg eller ask.

Uanset hvad har vi en række kvalitetsprodukter, som kan fremtone dit trægulv efter dine ønsker og præferencer.

Oliebehandling af gulve

Ved at du vælger en oliebehandling af dit trægulv, får du det mest naturlige udtryk fra naturens side, hvor træet kan ånde. Vi har en olie, der giver en slidstærk overflade, hvor du samtidig kan se træets åretegning og struktur. Fordelen ved oliebehandlet gulv, udover det naturlige og smukke udtryk, er at hvis det trænger til en opfriskning, eller der opstår en skade, kan du nøjes med at pletbehandle det aktuelle område. Du behøver således ikke at give hele gulvet en behandling.

Det er dog væsentligt at være opmærksom på, at en oliebehandling kræver en ekstraordinær vedligeholdelse, som vi instruerer dig i efter behandlingen.

Sæbebehandling

En sæbebehandling danner en film på overfladen af dit trægulv, så det er bedre beskyttet mod snavs og vådt fodtøj. De fleste gulve er sæbebehandlet, når du modtager det fra leverandøren. Hvis du derimod køber et ubehandlet gulv, kan det være en fordel med en sæbebehandling, da det både gavner udtrykket og beskytter dit gulv.

Hvad koster en overfladebehandling?

Den endelig pris for en overfladebehandling afhænger af behandlingstypen og størrelsen på det areal, der skal behandles. Det skal derfor vurderes individuelt fra opgave til opgave. Du kan dog forvente samme kvalitet i alle vores tilbud, samt at der ikke kommer nogle ubehagelig overraskelser.

Uanset hvilken form for overfladebehandling du overvejer til dit trægulv, kan du med fordel kontakte os for et uforpligtende møde eller tilbud ift. den mest optimale løsning. I de fleste tilfælde kan du opleve, at dit gulv bliver så godt som nyt igen, da vi værner om vores håndværk og udfører enhver opgave med sans for mindste detalje.

Vores dialog tager udgangspunkt i at lytte og forstå dine ønsker og behov med en evt. overfladebehandling. Her vil vi løse opgaven med mindst mulig besvær for dig samt til

et af landets mest attraktive priser. Vi er hos Sonne’s Gulventreprise til at tale med – hvis du måtte sidde inde med et spørgsmål eller ønsker et konkret tilbud, der matcher dit budget, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Her finder vi sammen en løsning, der giver mening. Vi kan kontaktes på tlf. +45 47175882 eller pr. mail info@sonne-gulve.dk. Vi bestræber på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Martin P, Gentofte

Super flot resultat efter gulvafslibning
Overtog hus fra 30'erne med sildebensparket og plankegulve - lakerede og fernisbehandlede med en del patina.

Efter Sonne gulve havde slebet og lakeret/ludbehandlet fremstod gulvene nærmest som nye. Selv nogle ret medtagede trappetrin/repos'er blev super flotte.

Henrik Breum, København

Alt som aftalt og flot resultat. Jeg fik i går let slebet og lakeret 80m2 bøge gulve. Resultatet er blevet absolut tilfredsstillende.

Kommunikationen og aftaler undervej har ligeledes være professionel og behagelig, så ud fra min oplevelse kan jeg kun anbefale firmaet.

Vi har lavet gulve for

Indhent uforpligtende tilbud

Kontaktformular

47 17 58 82
Send os en besked