Gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Hos Sonne’s Gulventreprise kan vi tilbyde dig en professionel gulvafhøvling, der giver dig flotte gulve igen. Det kan være ideelt at overveje en gulvafhøvling i stedet for et helt nyt gulv, hvis du har store ridser eller dit gulv er blevet skævt. En gulvafhøvling vil også være at foretrække, hvis du oplever at gulvet bølger eller har været udsat for en vandskade. Vi kan tilbyde at hjælpe med løsninger til både private og virksomheder uanset opgavens størrelse og omfang.

Professionel gulvafhøvling nær København

Vi har gennem de sidste 20 år udført gulvafhøvlinger i København og det meste af Sjælland, hvor vi har kørt ud fra Ølstykke. Vi bestræber os på at være din lokale fagmand, når det kommer til gulvbehandling i lejligheder, villaer og erhvervsejendomme.

Vi sætter en stor ære i vores håndværk og faglighed. Derfor sikrer vi os løbende at være opdateret på den nyeste teknologi og viden, for at du får det bedste resultat og oplevelse med dit gulv efter vores behandling.

Ved en gulvafhøvling vil vi typisk høvle 2-4 millimeter af gulvets overflade. Det er for at sikre, at dit gulv ikke har nogle ujævnheder, men i stedet har en plan flade.

Det giver en pæn overflade, da vi ved en gulvafhøvling benytter os af knive og efterfølgende sandpapir for at det bliver flot og fint. På denne måde vil du opleve, at dit gulv bliver næsten som nyt igen.

Gulvafhøvling af alle typer gulve

Hos Sonne’s Gulventreprise kan vi tilbyde dig afhøvling af alle typer trægulve. Er du i tvivl om, hvorvidt afhøvling er den rette løsning for dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Vi bestræber os på at levere en ekstraordinær kundeoplevelse. Det er derfor ikke vigtigt for os at få den enkelte opgave, men at kunne give dig en ærlig og professionel vejledning.

Dermed tror vi på, at vores kunder vælger os igen næste gang, de skal have udført en gulvafhøvling eller en anden gulvbehandling i hjemmet.

Hvad koster en gulvafhøvling?

Prisen for at få udført en gulvafhøvling kan variere fra opgave til opgave alt efter dens omfang. Typisk er prisen baseret på de antal mandetimer, som opgaven kræver.

Hos Sonne’s Gulventreprise sætter vi en ære i det udførte arbejde. Det betyder, at vi i praksis sikrer os, at arbejdet er udført professionelt, grundigt og ikke mindst overholder vi den aftalte pris og tid. Vi lever af tilfredse kunder, og vi går derfor ikke fra opgaven, før vi har sikret, at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Kontakt os ved spørgsmål

Det er helt gratis at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål eller, hvis du gerne vil have et nærmere indblik i, hvad du kan forvente af en gulvafhøvling af dit gulv.

Vi er både tilgængelige til at besvare dine spørgsmål pr. telefon, mail eller ved at aftale et uforpligtende møde. Her kommer vi gerne ud og kigger på gulvet i dit hus. Vi strikker et par løsningsforslag sammen til dig, som tager højde for dine ønsker og drømme kombineret med vores faglighed og erfaring. Og så er det selvfølgelig til et af landets mest attraktive priser.

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog og evt. tilbud for gulvafhøvling af dit gulv hjemme i din bolig eller på dit kontor. Vi kan kontaktes på tlf. +45 47175882 eller pr. mail info@sonne-gulve.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Specialister i Gulvafhøvling

Det er vigtigt, at man er helt sikker på hvad man gør, når man står overfor en gulvafhøvling. Vi er specialister i gulvafhøvling og har arbejdet fuldtid med det siden 1996.

Vi kører overalt på Sjælland

Vi har ingen begrænsninger hvad angår typer af gulve vi kan afhøvle. Vores mange års erfaring har givet os vigtig læring omkring afhøvling af gulve.

Flere hundrede gulvafhøvlinger

Hos Sonne Gulve har vi lavet utallige af gulvafhøvlinger for små og store virksomheder. Du kan altid forvente kvalitet og et tilfredsstillende resultat.

Trustpilot anmeldelser

 

 

Martin P, Gentofte

Super flot resultat efter gulvafslibning
Overtog hus fra 30’erne med sildebensparket og plankegulve – lakerede og fernisbehandlede med en del patina. Efter Sonne gulve havde slebet og lakeret/ludbehandlet fremstod gulvene nærmest som nye. Selv nogle ret medtagede trappetrin/repos’er blev super flotte.

Henrik Breum, København

Alt som aftalt og flot resultat Jeg fik i går let slebet og lakeret 80m2 bøge gulve. Resultatet er blevet absolut tilfredsstillende. Kommunikationen og aftaler undervej har ligeledes være professionel og behagelig, så ud fra min oplevelse kan jeg kun anbefale firmaet.

Vi har lavet gulve for

Indhent uforpligtende tilbud

Kontaktformular

47 17 58 82
Send os en besked