Om Sonne Gulve

Læs mere om Sonne Gulve og hvorfor vi har drevet forretning siden 1996 med stor succes.

Indhent et tilbud her

  Seriøst og kvalitetsbevidst gulvfirma 

  Sonne Gulve er et seriøst og kvalitetsbevidst gulvfirma som har eksisteret siden 1996, og som har specialiseret sig i alle former for gulvafhøvling, gulvafslibning og overfladebehandling af trægulve til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser. Vi beskæftiger kun veluddannede og præsentable medarbejdere, hvilket altid sikrer den bedst mulige faglige ekspertise og rådgivning.

  Sonne Gulve er i besiddelse af en yderst moderne maskinpark, hvilket altid sikrer en meget ensartet kvalitet hver eneste gang vi udfører et stykke arbejde. Vi samarbejder kun med leverandører af anerkendte kvalitetsprodukter indenfor både slibematerialer og overfladebehandling, hvilket altid sikrer en ensartet slidstærk og modstandsdygtig efterbehandling. Kort sagt kan du altid regne med vi udfører et professionelt stykke arbejde. Se også under Referencer og Galleri – hvor du kan se et lille udpluk af opgaver vi har udført.

  Slutresultatet er vigtigst for os

  Vi arbejder ud fra en kompromisløs tankegang, hvor vi indtænker slutresultatet allerede fra starten. Det er med til at sikre dig et slutresultat, som både du og os kan være både glade for og stolte af

  Vi har lavet gulve for

  Her er et udpluk af de virksomheder vi har udført arbejde for