Om Sonne Gulve

 

Seriøst og kvalitetsbevidst gulvfirma

Sonne Gulve er et seriøst og kvalitetsbevidst gulvfirma som har eksisteret siden 1996, og som har specialiseret sig i alle former for gulvafhøvling, gulvafslibning og overfladebehandling af trægulve til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser.

Vi beskæftiger kun veluddannede og præsentable medarbejdere, hvilket altid sikrer den bedst mulige faglige ekspertise og rådgivning.

Sonne Gulve er i besiddelse af en yderst moderne maskinpark, hvilket altid sikrer en meget ensartet kvalitet hver eneste gang vi udfører et stykke arbejde.

Vi samarbejder kun med leverandører af anerkendte kvalitetsprodukter indenfor både slibematerialer og overfladebehandling, hvilket altid sikrer en ensartet slidstærk og modstandsdygtig efterbehandling.

Kort sagt kan du altid regne med vi udfører et professionelt stykke arbejde. Se også under Referencer og Galleri – hvor du kan se et lille udpluk af opgaver vi har udført.

Slutresultatet er vigtigst

Vi arbejder ud fra en kompromisløs tankegang, hvor vi indtænker slutresultatet allerede fra starten. Det er med til at sikre dig et slutresultat, som både du og os kan være både glade for og stolte af

Preben Sonne
Indehaver af Sonne Gulve

Gulvfirma med mere end 20 års erfaring

Vi har lavet gulve for private og virksomheder i mere end 20 år

Martin P, Gentofte

Super flot resultat efter gulvafslibning
Overtog hus fra 30'erne med sildebensparket og plankegulve - lakerede og fernisbehandlede med en del patina.

Efter Sonne gulve havde slebet og lakeret/ludbehandlet fremstod gulvene nærmest som nye. Selv nogle ret medtagede trappetrin/repos'er blev super flotte.

Henrik Breum, København

Alt som aftalt og flot resultat. Jeg fik i går let slebet og lakeret 80m2 bøge gulve. Resultatet er blevet absolut tilfredsstillende.

Kommunikationen og aftaler undervej har ligeledes være professionel og behagelig, så ud fra min oplevelse kan jeg kun anbefale firmaet.

Indhent uforpligtende tilbud

Kontaktformular

47 17 58 82
Send os en besked