Om Sonne & Høj Gulvservice

Læs mere om Sonne & Høj Gulvservice og hvorfor vi har drevet forretning siden 1987 med stor succes.

Indhent et tilbud her

  Seriøst og kvalitetsbevidst gulvfirma 

  Sonne & Høj Gulvservice er et seriøst og kvalitetsbevidst gulvfirma som har eksisteret siden 1987, og som har specialiseret sig i alle former for gulvafhøvling, gulvafslibning og overfladebehandling af trægulve til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser. Vi beskæftiger kun veluddannede og præsentable medarbejdere, hvilket altid sikrer den bedst mulige faglige ekspertise og rådgivning.

  Sonne & Høj Gulvservice er i besiddelse af en yderst moderne maskinpark, hvilket altid sikrer en meget ensartet kvalitet hver eneste gang vi udfører et stykke arbejde. Vi samarbejder kun med leverandører af anerkendte kvalitetsprodukter indenfor både slibematerialer og overfladebehandling, hvilket altid sikrer en ensartet slidstærk og modstandsdygtig efterbehandling. Kort sagt kan du altid regne med vi udfører et professionelt stykke arbejde. Se også under Referencer og Galleri – hvor du kan se et lille udpluk af opgaver vi har udført.

  Slutresultatet er vigtigst for os

  Vi arbejder ud fra en kompromisløs tankegang, hvor vi indtænker slutresultatet allerede fra starten. Det er med til at sikre dig et slutresultat, som både du og os kan være både glade for og stolte af

  Kim Høj - Indehaver

  Kim er uddannet gulvmontør og stifter høj gulvservice i 1985. Kim har mere end 30 års erfaring indenfor gulvbelægning og gulvafslibning.

  Jesper Høj - Indehaver

  Jesper er uddannet gulvmontør og har været med siden 2006 har han stor erfaring inden for gulvafslibning.

  Ring 47 17 58 82