Gulvafslibning

Gulvafslibning

Hos Sonne’s Gulventreprise har vi mere end 20 års erfaring med slibning af alle gulvtyper. I 9 ud af 10 tilfælde vil en gulvafslibning være den ideelle løsning for at pifte dit gulv op i hjemmet eller på kontoret.Vi har både erfaring med gulvafslibning i lejligheder, villaer og erhvervsejendomme. Vi er din fagmand, når du ønsker at få udført en gulvafslibning af høj kvalitet og til et af markedets bedste priser. 

Hvis du derfor skulle opleve, at dit gulv er blevet slidt med årene eller der begynder at komme revner, kan vi skabe et unikt resultat ved en gulvafslibning. Det betyder, at du sparer penge ved ikke at skulle skifte dit gulv på nyt eller få udført en gulvafhøvling.

Gulvafslibning nær København

Vi udfører professionel gulvafslibning i København og på det meste af Sjælland med udgangspunkt fra Ølstykke. Hvis du derfor er bosat på Sjælland og overvejer at få udført en gulvafslibning, kan du med fordel kontakte os.

Du vil opleve, at vi er lyttende i forhold til dine forventninger, og vi besvarer de spørgsmål, du måtte have til det endelige resultat. Vi stiller vores ekspertise og erfaring til rådighed for at vejlede dig i dine muligheder. Vi tror på, at vi skaber den bedste oplevelse for dig ved at forstå dine ønsker og behov. Herfra kan vi skræddersy en løsning, der indfrier disse forventninger.

Høj faglighed sikrer dig flotte gulve

Vi sætter en stor ære i vores faglighed og håndværk. Vi værner derfor om den mindste detalje, og at vi er opdateret på den nyeste viden og teknologi. Du kan derfor forvente, at vi sikrer os, at vores håndværk er udført til perfektion. Uanset om det er en mindre eller større opgave, har vi selv samme tilgang for at sikre, at du får det flotteste resultat.

Vi bestræber os på at leve af tilbagevendende kunder – og det gælder også i vores samarbejde med dig. For at det bliver en realitet, kræver det at der leveres en ekstraordinær kundeoplevelse. Derfor går vi først fra opgaven, når du er tilfreds med resultatet.

Vi har gennem de sidste 20 år i branchen sikret os, at vores kunder får en langtidsholdbar løsning uden ubehagelige overraskelser. Det gælder både i forhold til det udførte arbejde, den endelige pris og deadline for gulvafslibningen.

Hvad koster en gulvafslibning?

En gulvafslibning kan variere i prisen alt efter, hvor stort et areal der skal slibes. Det kan være en jungle at finde den rette fagmand, når du skal have behandlet eller slebet gulv. Hos Sonne’s Gulventreprise går vi meget op i at give dig en ærlig og professionel vejledning for opgaven.

Uanset om du overvejer at få lagt et nyt gulv eller slebet dit eksisterende gulv, så kontakt os for et uforpligtende møde eller tilbud på en langtidsholdbar løsning. Vi kan tilbyde en af Sjællands bedste løsninger til en utrolig fair pris.

Vi er hos Sonne’s Gulventreprise din lokale fagmand, hvorfor vi også er til at tale med. Vi tager udgangspunkt i at finde en løsning, der giver mening for dig. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. +45 47175882 eller pr. mail info@sonne-gulve.dk. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vi er specialister

Det er vigtigt, at man er helt sikker på hvad man gør, når man står overfor en gulvafslibning. Vi er specialister i gulvafslibning og har arbejdet fuldtid med det siden 1996.

Vi klarer alle typer gulve

Vi har ingen begrænsninger hvad angår typer af gulve vi kan afhøvle. Vores mange års erfaring har givet os vigtig læring omkring gulvafslibning.

Kvalitetsudstyr fra A-Z

Hos Sonne Gulve har vi udelukkende kvalitetsudstyr, som sikrer at dit gulv får den bedst mulige afslibning. Ingen fejll og altid et fantastisk resultat.

Martin P, Gentofte

Super flot resultat efter gulvafslibning
Overtog hus fra 30'erne med sildebensparket og plankegulve - lakerede og fernisbehandlede med en del patina.

Efter Sonne gulve havde slebet og lakeret/ludbehandlet fremstod gulvene nærmest som nye. Selv nogle ret medtagede trappetrin/repos'er blev super flotte.

Henrik Breum, København

Alt som aftalt og flot resultat. Jeg fik i går let slebet og lakeret 80m2 bøge gulve. Resultatet er blevet absolut tilfredsstillende.

Kommunikationen og aftaler undervej har ligeledes være professionel og behagelig, så ud fra min oplevelse kan jeg kun anbefale firmaet.

Vi har lavet gulve for

Indhent uforpligtende tilbud

Kontaktformular

47 17 58 82
Send os en besked